S.C. DUO S.R.L.

 


Valorile organizației

Partenerii, echipa și calitatea produselor distribuite sunt valorile organizaționale în care credem cu tărie și pe care le susținem.

Parteneri: Clienți și Furnizori

Credem în importanța lanțului de aprovizionare: de la producători de materii prime, furnizori de produse, distribuitori, revânzători, până la clientul final. Deoarece facem parte din acest lanț, dorim să ne facem treaba bine pentru ca furnizorii și clienții noștri să ne recunoască drept partener de referință.
Procedura noastră de lucru este să începem de la client și să trasăm drumul înapoi către companie. Știm că, dacă ascultăm nevoile clientului, vom reuși.

Echipa

Echipa este motorul organizației și imaginea noastră în piață. De aceea, la fiecare angajare pe care o facem, ne întrebăm: „Voi admira această persoană? Voi învăța ceva de la aceasta persoană?”
Deși scopul nostru și operațiunile zilnice sunt legate de distribuție, nu dorim sa fim priviți doar ca o simpla companie de distribuție. Deși facem bine acest lucru, suntem mai mult de atât. Suntem o companie care se bazează pe pasiunea echipei și interacțiunea acesteia cu clienții, pentru a asculta și răspunde nevoilor pieței.

Profitabilitatea


Calitatea

Pentru noi calitatea este un diferențiator mult mai important decât prețul deoarece reprezintă sursa progresului. Astfel, credem în calitatea produselor distribuite dar și a serviciilor pe care le oferim clienților și furnizorilor noștri.Acest site nu folosește cookies.